Sposób przygotowania:
Torcik serowy z truskawkami
Upiecz dowolny biszkopt.
Masło utrzyj z żółtkiem,cukrem pudrem oraz dodaj serki homogenizowane.Jedną galaretkę rozpuść w jednej szklance wody,ostudzoną galaretkę wlej do masy serowej i całość dokładnie wymieszaj.Na biszkopt wylej masę serową i wstaw placek do lodówki.Gdy masa stężeje ułóż na niej pokrojone truskawki i wylej drugą galaretkę rozpuszczoną także w jednej szklance wody.Torcik wstaw do lodówki na parę godzin aby stężał.Pokrój i podawaj.
Masło utrzyj z żółtkiem,cukrem pudrem oraz dodaj serki homogenizowane.Jedną galaretkę rozpuść w jednej szklance wody,ostudzoną galaretkę wlej do masy serowej i całość dokładnie wymieszaj.Na biszkopt wylej masę serową i wstaw placek do lodówki.Gdy masa stężeje ułóż na niej pokrojone truskawki i wylej drugą galaretkę rozpuszczoną także w jednej szklance wody.Torcik wstaw do lodówki na parę godzin aby stężał.Pokrój i podawaj.