Sposób przygotowania:
Tort a'la Rafaello
Białą czekoladę ze śmietaną rozpuścić w gorącej kąpieli.Resztę śmietany, Śnieżkę i zagęszczacz ubijać razem. Dolać rozpuszczoną czekoladę. Do całości dosypać wiórki kokosowe (nie wszystkie ponieważ będą potrzebne do obsypania tortu). Część powstałego kremu odłożyć (będzie potrzebna do obsmarowania tortu). Biszkopt przekładać kremem. Na koniec całość posmarować kremem i obsypać wiórkami.Ja tort ten robię zwykle na wzór Kopca Kreta ale wygląd zależy od was. Jeśli ktoś lubi eksperymentować ze smakami to oprócz klasycznego słodkiego smaku można: Biszkopt pokropić np. naturalnym sokiem z owoców, rumem lub czym tam wam pasuje. Do kremu dodać parę kropli aromatu do ciasta.Powodzenia :) *biszkopt można kupić lub zrobić samemu (przepis na biszkopt podam innym razem)