Sposób przygotowania:
Tosty hawajskie
Tosty podpiec w nagrzanym do 150 stopni piekarniku. Przełożyć na dugą stronę, posmarować masłem, następnie posypać ziołową przyprawą do masła.
Na to nałożyć po plastrze szynki konserwowej, odsączonym z zalewy plastrze ananasa. Następnie każdy przykryć plastrem żółtego sera.
Zapiekać w nagrzanym piekarniku, aż ser ładnie się rozpuści na grzance, ok. 10 minut.
Po wyjęciu w zagłębienie ananasa nałożyć po łyżeczce dżemu z czarnych porzeczek.
Na to nałożyć po plastrze szynki konserwowej, odsączonym z zalewy plastrze ananasa. Następnie każdy przykryć plastrem żółtego sera.
Zapiekać w nagrzanym piekarniku, aż ser ładnie się rozpuści na grzance, ok. 10 minut.
Po wyjęciu w zagłębienie ananasa nałożyć po łyżeczce dżemu z czarnych porzeczek.