Noruas

Noruas

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 549]

Tosty klasyczne

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Kolejna wersja tostów. Tym razem taka najbardziej klasyczna. Gości u mnie w domu bardzo często. Podaję z ketchupem.

Tosty klasyczne Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Tosty klasyczne

 

Sposób przygotowania:

Tosty klasyczne
Maszynkę do tostów dokładnie smaruję od środka masłem. Ser i kiełbasę kroję w plastry. Kanapkę smaruję masłem, układam na każdej kromce ser. Na jednej kromce układam jeszcze kiełbaskę i pokrojone oliwki. Całość doprawiam do smaku pieprzem oraz ziołami. Zamykam kanapeczki w opiekaczu na 1 minutę. Podaję z ketchupem. 
Tosty klasyczne
Etap 1 - układam składniki i zamyka kromkę
Tosty klasyczne
Etap 2 - delikatnie wyjmuję i polewam ketchupem