Sposób przygotowania:
Tosty z salami i oliwkami
Na jeden tost;rozkładamy dwie kromki chleba tostowego,każdy smarujemy masłem,kładziemy na jednej i drugiej kromce po plasterku sera.Na jedną kromkę kładziemy plasterek salami,na niego kilka plasterków zielonej papryki, plastry pomidora i pokrojone na pół oliwki.Przyprawiamy oregano solą ziołową i pieprzem.Obie kromki składamy.Tostujemy nie przykrywając.Z jednej strony około 10 min.i z drugiej kolejne 10 min,na małym stopniu grzania.
![Tosty z salami i oliwkami Tosty z salami i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-salami-i-oliwkami-141597.jpg)
![Tosty z salami i oliwkami Tosty z salami i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-salami-i-oliwkami-141598.jpg)
![Tosty z salami i oliwkami Tosty z salami i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/tosty-z-salami-i-oliwkami-141599.jpg)