Sposób przygotowania:
Trójkolorowy sernik na zimno
Żelatynę rozpuszczamy w 1 szklance letniej wody. Odstawiamy na około 15 minut. Następnie mieszamy z 1 szklanką zagotowanej wody i odstawiamy żelatynę do ostygnięcia. Masa kakaowa: 1 serek homogenizowany mieszamy z łyżką cukru pudru. Następnie dodajemy 2 łyżki kakao. Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy połowę żelatyny. Tortownicę wykładamy biszkoptami i zalewamy masą kakaową. Wstawiamy na 30 minut do lodówki, żeby masa stężała. Masa waniliowa: 1 serek homogenizowany mieszamy z łyżką cukru pudru i dodajemy pozostałą żelatynę. Zalewamy stężałą masę czekoladową i także odstawiamy do lodówki na 30 minut. Masa agrestowa: Galaretkę agrestową przygotowujemy wg instrukcji na opakowaniu. Odstawiamy do przestygnięcia. Następnie zalewamy pozostałe masy i odstawiamy do lodówki. Smacznego