Sposób przygotowania:
Sernik na zimno
Do pojemnika dodać twaróg z wiaderka waniliowy, jogurt, dodać połamane kawałki czekolady, wlać rozpuszczoną żelatynę i mikserem szybko połączyć składniki.
Tortownica 24 cm z papierem do pieczenia, na dnie ułożyć gęsto biszkopty, wyłożyć sernik i łyżką wygładzić wierzch, schować do lodówki.
Galaretki wymieszać w gorącej wodzie i zostawić do wystudzenia.
Gdy galaretka zaczyna gęstnieć, wylać ją na wierzch sernika i schować do lodówki, najlepiej kroić na porcje nożem maczanym w ciepłej wodzie.
Tortownica 24 cm z papierem do pieczenia, na dnie ułożyć gęsto biszkopty, wyłożyć sernik i łyżką wygładzić wierzch, schować do lodówki.
Galaretki wymieszać w gorącej wodzie i zostawić do wystudzenia.
Gdy galaretka zaczyna gęstnieć, wylać ją na wierzch sernika i schować do lodówki, najlepiej kroić na porcje nożem maczanym w ciepłej wodzie.