Sposób przygotowania:
Truskawkowa radość 2
Biszkopt: Białka ubijamy na sztywno. Do żółtek dodajemy 4 łyżki gorącej wody i mieszamy. Następnie wlewamy do białek. I mieszamy. Dodajemy cukier im miksujemy z 3 minuty. Na koniec mąka i proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy. Wysypujemy na brytfankę pieczemy 25 minut w 170 stopniach. Studzimy i przekrawamy na pół. Do garnka wlewamy 4 szklanki wody wsypujemy cukier i gotujemy. W pól szklanki wody rozpuszczamy 3 kisiele i wlewamy na gotującą się wodę z cukrem i mieszamy. Ściągamy z palnika i dajemy kostkę margaryny, cały czas mieszamy aż się rozpuści. Na koniec wsypujemy 3 galaretki mieszamy do momentu rozpuszczenia. Ciepłe wylewamy na biszkopt, na to układamy truskawki. Na wierzch dajemy drugi biszkopt, układamy na nim truskawki i wylewamy lekko tężejącą galaretkę. Wkładamy ciasto do lodówki