Sposób przygotowania:
Twarożkowo-malinowe pyszności
Białą czekoladę grubo posiekać i stopić ją w gorącej kąpieli wodnej.Grubo pokruszone płatki kukurydziany wymieszać ze stopioną czekoladą.Tortownicę wyłożyć papierem pergaminowym i ugnieść w niej masę na gładki spód,włożyć do lodówki i chłodzić minimum 30min.Galaretki rozpuścić w 400ml.wody.Maliny przebrać,10dag.zostawić do dekoracji.Utrzeć serek śmietankowy z cukrem i cukrem waniliowym.Kremówkę ubić na sztywno.Schłodzoną galaretkę wlać do kremu serowego i całość dokładnie wymieszać.Ubitą kremówkę i maliny dodawać na przemian do kremu,bardzo delikatnie wymieszać by nie rozgnieść soczystych owoców.Wyjąć tortownicę z lodówki,krem rozsmarować na schłodzonym spodzie i znowu schładzać w lodówce ok.4godz.Przed podaniem pokrojone ciasto udekorować pozostawionymi malinami.