Sposób przygotowania:
Waflowe zajączki
Winogrona kroimy na połówki i usuwamy pestki. Pomarańczę myjemy i obieramy skórkę (tylko część pomarańczowa) i zachowujemy do dekoracji (wąsy). Obieramy pomarańczę nożem i wykrawamy cząstki (bez białych części).Jabłka pozbawiamy komory nasiennej i kroimy na ćwiartki następnie na plasterki średniej grubości(musi być 20).Wafle kukurydziane smarujemy serkiem, kładziemy po 2 plasterki banana a na nim połówki winogron(oczy), następnie nakładamy cząstki pomarańczy (usta). Z plasterków jabłek robimy uszy. Resztę serka przekładamy do rękawa cukierniczego i po obrzeżu wafla robimy rozetki z serka, na końcu nakładamy skórkę pomarańczową (wąsy).SMACZNEGO!
Natala1210
jaNina
evita0007
Marika_1961
Jasio