Sposób przygotowania:
Waniliowe ciasteczka z budyniem
1. Z podanych składników zagniatamy ciasto. Następnie na posypanej mąką toczymy kulki wielkości orzecha włoskiego.
2. Układamy je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Następnie pieczemy je w temperaturze 180 stopni do lekkiego zrumienienia.
4. Gotowe ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego.
Rady: Z przepisu wyszło mi 2 blaszki ciasteczka. Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
2. Układamy je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
3. Następnie pieczemy je w temperaturze 180 stopni do lekkiego zrumienienia.
4. Gotowe ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego.
Rady: Z przepisu wyszło mi 2 blaszki ciasteczka. Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
SylaUla
Babeczka35
Dziękuję i bardzo polecam:)