Sposób przygotowania:
Warzywa grillowane
Cukinię i bakłażana pokroić w plastry 1 cm, delikatnie posolić i pozostawić na 30 minut. Następnie plastry wytrzeć i ułożyć na rozgrzanym ruszcie oprószyć Ziarenkami Smaku i skropić oliwą. Piec na rozgrzanym ruszcie 10-15 minut.Pieczarki oczyścić i wykręcić trzonek.
Oprószyć Ziarenkami Smaku. Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 10 minut z obu stron. Ser pokroić w kostkę i włożyć w kapelusze pieczarek. Piec do rozpuszczenia się sera.
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 148 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Oprószyć Ziarenkami Smaku. Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 10 minut z obu stron. Ser pokroić w kostkę i włożyć w kapelusze pieczarek. Piec do rozpuszczenia się sera.
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 148 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Kasia18
Pablito
Tit