Sposób przygotowania:
Wątróbka wieprzowa
Cebulę obrać pokroić w piórka lub plasterki .. Pieczarki opłukać osuszyć pokroić w plasterki. Wątróbkę opłukać oczyścić, może trafić się z tłuszczem lub jakimiś żyłami, podzielić na cienkie porcje i zalać mlekiem na co najmniej pół godziny. Rozgrzać oliwę, dodać cebulę, usmażyć. Gdy cebula będzie miękka wyjąć na talerz, włożyć pieczarki usmażyć, wyjąć. Wątróbkę osuszyć ręczniczkiem papierowym kuchennym, obsmażyć na oliwie w której smażyła się cebula i pieczarki. Następnie wlać wino. Smażyć wątrobę po parę minut z obu stron. Orzeszki ziemne w polewie wasabi posiekać.Gotową do podania wątróbkę wieprzową posypać orzeszkami .