Sposób przygotowania:
Wątróbki duszone z pieczarkami
Cebulę pokroić w cienkie półkrążki.
Pieczarki kroimy w plasterki.
podsmażamy cebulę i pieczarkina oleju oprószamy solą i pieprzem.
Przed samym podaniem większe wątróbki kroimy i obsmażamy z obu stron.
Obsypujemy mąką ,przykrywamy podsmażonymi pieczarkami z cebulą.
Potrawę skrapiamy2 łyżkami wody i łyżką przyprawy do zup.
Dusimy jeszcze 3-4 minuty
.Gotowe danie wykładamy na salaterkę
Pieczarki kroimy w plasterki.
podsmażamy cebulę i pieczarkina oleju oprószamy solą i pieprzem.
Przed samym podaniem większe wątróbki kroimy i obsmażamy z obu stron.
Obsypujemy mąką ,przykrywamy podsmażonymi pieczarkami z cebulą.
Potrawę skrapiamy2 łyżkami wody i łyżką przyprawy do zup.
Dusimy jeszcze 3-4 minuty
.Gotowe danie wykładamy na salaterkę