anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Wątróbki z królika

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Przepyszne, delikatne i niezwykle apetyczne wątróbki z królika które można zrobić w parę minut zachwyca smakiem.

Wątróbki z królika

Składniki:

Wątróbki z królika

 

  • 1 kg wątróbek z królika
  • 1 cebula
  • 1 łyżka smalcu
  • Kucharek
  • Pieprz

Sposób przygotowania:

Wątróbki z królika
Wątróbki bardzo dokładnie oczyścić i umyć i dokładnie osuszyć. Na patelni rozgrzać smalec włożyć wątróbki na teflonową patelnię wkroić w piórka cebulę. I smażyć około 15 minut co jakiś czas obracając je. Jak już będą miękkie to przyprawić do smaku kucharkiem oraz posypać delikatnie świeżo mielonym pieprzem.

Tagi:

mięso danie