Sposób przygotowania:
Wędlina na kanapki 4
Schab oczyścić z tłuszczu oraz z błonek, umyć pod zimną wodą i dokładnie osuszyć za pomocą papierowego ręcznika. Czosnek robić dłonią i obrać ze skórki,drobno posiekać z odrobiną soli(sól zmiękcza czosnek). Cebule obrać i również drobno posiekać. Schab natrzeć czosnkiem,solą, pieprzem, oraz przyprawą do mięs, posypać cebulą, wstawić do lodówki na całą noc, następnego dnia wyjąć włożyć do rękawa do pieczenia i szczelnie zamknąć włożyć do garnka zalać zimną wodą i zagotować, od czasu zagotowania gotować 30 minut po tym czasie wyjąc i pokroić w plastry.
zewa
michal1995
Przykro mi bardzo, ale nie posiadam takiego zdjęcia ;p
zewa
No to nie powinieneś w ogóle dodawać w takim razie zdjęć, skoro nie masz zdjęcia gotowej potrawy.