Sposób przygotowania:
Whoopie pies z kremem marshmallows
W misce łączymy suche składniki. Masło ubijamy z cukrem, dodajemy jajka i stopniowo dodajemy suche składniki i mleko, miksujemy aż do połączenia składników. Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy łyżeczką okrągłe porcje. Pieczemy w nagrzanym piekarniku ok 10-15 minut.
Pianki rozpuszczamy z kilkoma łyżkami ciepłej wody w kąpieli wodnej. Masło miksujemy aż będzie puszysta masa, dodajemy pianki i cukier puder i miksujemy ok 3 minut, na koniec dodajemy serek Mascarpone i znów miksujemy ok 3 minut.
Przekładamy ciasteczka masą. Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.
Pianki rozpuszczamy z kilkoma łyżkami ciepłej wody w kąpieli wodnej. Masło miksujemy aż będzie puszysta masa, dodajemy pianki i cukier puder i miksujemy ok 3 minut, na koniec dodajemy serek Mascarpone i znów miksujemy ok 3 minut.
Przekładamy ciasteczka masą. Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.