Sposób przygotowania:
wiosenne kanapeczki
bułki kroimy wzdłuż na pół, smarujemy masłem,warzywa dokładnie myjemy.
ogórka obieramy ze skórki, kroimy w cienkie plasterki, pomidora parzymy, obieramy ze skórki, kroimy w plastry, umytą rzodkiewkę kroimy w plastry, ser ścieramy ma tarce, majonez mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i koperkiem, dokładnie mieszamy, szczypiorek siekamy
na posmarowanej masłem bułeczce układamy plastry ogórka, rzodkiewki i pomidora, polewamy niewielką ilością sosy czosnkowego, posypujemy serem i szczypiorkiem, można delikatnie posolić i popieprzyć.
ogórka obieramy ze skórki, kroimy w cienkie plasterki, pomidora parzymy, obieramy ze skórki, kroimy w plastry, umytą rzodkiewkę kroimy w plastry, ser ścieramy ma tarce, majonez mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i koperkiem, dokładnie mieszamy, szczypiorek siekamy
na posmarowanej masłem bułeczce układamy plastry ogórka, rzodkiewki i pomidora, polewamy niewielką ilością sosy czosnkowego, posypujemy serem i szczypiorkiem, można delikatnie posolić i popieprzyć.