Sposób przygotowania:
Wspaniały andrut
Wiórki kokosowe mieszamy z cukrem,zalewamy mlekiem i gotujemy na wolnym ogniu do chwili,aż mleko niemal zupełnie wyparuje.Masło ucieramy i dodajemy po łyżce ostudzonego kokosu.po utarciu dzielimy masę na dwie części,do jednej dodajemy sok z cytryny,a do drugiej kakao.
Dwa wafle przekładamy powidłamii jest to spód.Wykładamy na nie masę cytrynową.Na masie układamy biszkopty,a na nie ciemną masę.Całość przykrywamy pozostałymi dwoma waflami,przełożonymi powidłami.Wierzch smarujemy polewą.
Dwa wafle przekładamy powidłamii jest to spód.Wykładamy na nie masę cytrynową.Na masie układamy biszkopty,a na nie ciemną masę.Całość przykrywamy pozostałymi dwoma waflami,przełożonymi powidłami.Wierzch smarujemy polewą.
zulka