Sposób przygotowania:
Wyśmienity tort
Krem:z mąki i połowy masła zrobić białą zasmażkę,rozprowadzić ją zimnym mlekiem,wymieszac,dodać cukier i mieszając zagotować,ostudzić.Resztę masła utrzeć i wciąż ucierając dodawać na przemian biały sos,żółtka i cukier waniliowy.Rodzynki sparzyć osączyć i posiekać.Biszkopty maczać w mleku,układać na dużym talerzu jeden przy drugim i rozsmarowac na nich warsrwę kremu i posypać go częścia rodzynek orzechów i skórki.Potem ułożyć następną warstwę moczonych w mleku biszkoptów, przykryć kremem i posypać bakaliami i tak do wyczerpania zapasów.Każda kolejna warstwa biszkoptów powinna mieć cora mniejszą średnicę,by tort tworzył stożekWierzch obłożyć ubitą z cukrem waniliowym i cukrem pudrem kremówka.Schłodzić w lodówcr.