Sposób przygotowania:
Yorkshire pudding z chorizo i pietruszką
Mrożone yorkshire pudding wykładam na papier do pieczenia.
Chorizo kroję na plastry. Natkę pietruszki drobno siekam. Ser żółty kroję na plastry pionowe i zwijam w ruloniki.
Na yorkshire pudding kładę po kolei plasry pikantnego chorizo, ja dałam po 2-3, pół łyżeczki posiekanej natki pietruszki, oraz po 2 ruloniki sera żółtego. Wkładam do piekanika na ok 5 min, góra-dó na 180 stopni. Podaję ciepłe z ketchupem lub sosem czosnkowym.
Znakomita przekąska.
Smacznego.
Chorizo kroję na plastry. Natkę pietruszki drobno siekam. Ser żółty kroję na plastry pionowe i zwijam w ruloniki.
Na yorkshire pudding kładę po kolei plasry pikantnego chorizo, ja dałam po 2-3, pół łyżeczki posiekanej natki pietruszki, oraz po 2 ruloniki sera żółtego. Wkładam do piekanika na ok 5 min, góra-dó na 180 stopni. Podaję ciepłe z ketchupem lub sosem czosnkowym.
Znakomita przekąska.
Smacznego.