Sposób przygotowania:
Zapiekanka chlebowa
Pomidora i szynkę pokroić w kostkę.
Chleb porwać na mniejsze kawałki. Wymieszać chleb z pomidorem i szynką.
Całość przełożyć na brytfannę wysmarowaną margaryną. Jajka wbić do dużej miski, dodać mleko i pieprz, dokładnie wymieszać. Dodać starty żółty ser.
Polać po składnikach w brytfannie. Szczypiorek poszatkować. Posypać po chlebie, zetrzeć jeszcze trochę sera żółtego i posypać.
Całość piec ok. 30 minut w temp. 180 st. Smacznego :)
Chleb porwać na mniejsze kawałki. Wymieszać chleb z pomidorem i szynką.
Całość przełożyć na brytfannę wysmarowaną margaryną. Jajka wbić do dużej miski, dodać mleko i pieprz, dokładnie wymieszać. Dodać starty żółty ser.
Polać po składnikach w brytfannie. Szczypiorek poszatkować. Posypać po chlebie, zetrzeć jeszcze trochę sera żółtego i posypać.
Całość piec ok. 30 minut w temp. 180 st. Smacznego :)