Sposób przygotowania:
Zapiekanki z kurkami
Kurki obieramy czyścimy. Gotujemy w lekko osolonej wodzie odcedzamy . Smażymy na tłuszczu doprawiając sola pieprzem bazylią i oregano ja dodaje jeszcze szczyptę papryki czerwonej ostrej albo czyli . Kromki chleba układamy na blaszce na to kładziemy upieczone grzybki i posypujemy starowanym serem ja wolałam dać w plastrach . W piecu trzymałam do rozpuszczenia sera po wyjęciu polewałam keczupem i były gotowe do jedzenia.
bernika
lalunia
Zawsze gotuje grzyby nieważne jakie tylko sowy smażę
Pyza
lalunia
Może inaczej powiem wytłumaczę o co mi chodzi ja mrożę grzyby przedtem je obgotowuje i zamrażam kiedy są mi potrzebne to rozmrażam i i normalnie robię z nich potrawy. Nigdy mi do głowy nie przyszło ze jest coś nie tak ale dziękuje za radę jak będę miała świeże to tylko umyje i zrobię potrawkę zobaczę jak mi to będzie smakować porównam