Sposób przygotowania:
Łazanki z grzybami i kapustąPrzygotowanie warzyw
Marchewki oczyszczamy i obieramy, kroimy w średnią kostkę.
Przygotowanie papryk
Papryki kroimy w nierówne kształty, chili kroimy bardzo drobno.
Gotowanie
Dokładnie wypłukaną kapustę kiszoną wkładamy do dużego garnka. Zalewamy 1 litrem wody, gotujemy przez 20 minut. Dodajemy listki laurowe, ziele angielskie i gotujemy kolejne 20 minut.
Wrzucamy czosnek w całości oraz koncentrat. Gotujemy pod przykryciem przez godzinę. Następnie dodajemy cebulę papryki oraz chili, gotujemy kolejne 20 minut.
Gotowanie
Grzyby należy wymoczyć w szklance wrzątku, a potem pokroić na małe części, przełożyć do garnka razem z zalewą. Dodajemy rybę w kawałkach wyfiletowaną. Gotujemy 3 minuty i podajemy razem z ugotowanymi łazankami.
skuter5
ciasteczka
robaczek
robaczek
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2
mocsłodkości
biedroneczki
Czekoladka 2