Sposób przygotowania:
Zawijasy śledziowe z guacamole
Avokado przekrawamy wzdłuż i wyjmujemy pestkę. Łyżką wyjmujemy miąższ ze skórki. Miąższ wkładamy do miseczki rozgniatamy widelcem
i skrapiamy sokiem z cytryny.
Paprykę myjemy i kroimy w kosteczkę. Czosnek obieramy z łusek i kroimy w drobną kosteczkę. Pokrojone warzywa dodajemy do avokado dodajemy przyprawy i mieszamy.
Płaty matjasa wyjmujemy z opakowania i spinamy wykałaczkami tak aby powstał okrąg. Do środka wkładamy farsz i schładzamy.
i skrapiamy sokiem z cytryny.
Paprykę myjemy i kroimy w kosteczkę. Czosnek obieramy z łusek i kroimy w drobną kosteczkę. Pokrojone warzywa dodajemy do avokado dodajemy przyprawy i mieszamy.
Płaty matjasa wyjmujemy z opakowania i spinamy wykałaczkami tak aby powstał okrąg. Do środka wkładamy farsz i schładzamy.