filipek19622

filipek19622

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Żeberka po amerykański

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

wszystkie składniki oprócz mięsa dobrze wymieszć

Żeberka po amerykański

Składniki:

Żeberka po amerykański

 

  • 1 kg Żeberek mięsnych
  • 2 łyżki oleju
  • 1 cebula duża (pokroić w kostkę)
  • 2 łyżki octu 6%
  • 4 łyżki kechupu
  • 2 łyżki magi (oryginal)
  • sól,pieprz do smaku
  • 1 łyżka musztardy
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 łyżeczka chili
  • mały koncentrat pomidorowy.

 

 

 

Sposób przygotowania:

Żeberka po amerykański
Ułożyć żeberka w garnku zalać wodą tak,aby woda zakrywała mięso
i tak gotować po przykryciem na wolnym ogniu do momentu jak mięso będzie miękkie, Następnie dodać wszystkie wymieszane składniki jeszcze gotować bez przykrycia do momentu aż sos który powstanie zgęstnieje.SMACZNEGO!