iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ziemniaki nadziewane -przystawka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Fajna kolorowa i zdrowa przystawka imprezowa

Ziemniaki nadziewane -przystawka

Składniki:

Ziemniaki nadziewane -przystawka

 

 

 

Sposób przygotowania:

Ziemniaki nadziewane -przystawka
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach . Odcedzamy .Studzimy i obieramy z skórki . Przecinamy wzdłuż .wydrążamy lekko .Halibut obieramy z skóry ,wyciągamy ości .Ogórka dobrze myjemy nie obieramy z skórki .Koperek ,pietruszkę myjemy Do środka wkładamy kawałki halibuta ,plasterki ogórka zielonego . Ozdabiamy koperkiem i ketchupem .Doprawiamy pieprzem świeżo zmielonym .