Sposób przygotowania:
złociste bezy
bezy można robić ubijaczką , dla ułatwienia używamy miksera lub robota kuchenngo.
białka ubiajmy na sztywną pianę, dodajemy brązowy cukier , cukier waniliowy oraz pół łyżeczki soli. wszystko ponownie miksujemy.
przekładamy masę do rękawa kuchennego z odpowiednią końcówką.
piekarnik rozgrzewamy do tem 140 stopni.
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia, formujemy bezy.
pieczemy ok 70 minut.
Smacznego:)
białka ubiajmy na sztywną pianę, dodajemy brązowy cukier , cukier waniliowy oraz pół łyżeczki soli. wszystko ponownie miksujemy.
przekładamy masę do rękawa kuchennego z odpowiednią końcówką.
piekarnik rozgrzewamy do tem 140 stopni.
blaszkę wykładamy papierem do pieczenia, formujemy bezy.
pieczemy ok 70 minut.
Smacznego:)