Sposób przygotowania:
Złoty kurczak pod sałatą
Ryż gorujemy na sypko w osolonej wodzie.
Kurczaka kroimy w małe kawałeczki, doprawiamy
solą, pieprzem i obiema Vegetami. Smażymy
na złoto. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę.
Fasolę i kukurydzę osączamy z wody. Wszystkie
składniki przekładamy na miskę. Dodajemy
ryż, mięso i majnez. Wszystko dokładnie mieszamy.
Ewentualnie doprawiamy do smaku.
Kurczaka kroimy w małe kawałeczki, doprawiamy
solą, pieprzem i obiema Vegetami. Smażymy
na złoto. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę.
Fasolę i kukurydzę osączamy z wody. Wszystkie
składniki przekładamy na miskę. Dodajemy
ryż, mięso i majnez. Wszystko dokładnie mieszamy.
Ewentualnie doprawiamy do smaku.