Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Zrazy z parówkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

świetne w smaku takie coś innego - Zrazy z parówkami.

Zrazy z parówkami

Składniki:

Zrazy z parówkami

 

  • 50 dag polędwicy lub schabu wieprzowego
  • 4-5 cienkich parówek
  • 2 łyżki tłuszczu
  • musztarda
  • mąka
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Zrazy z parówkami
mięso pokroić na 4-5 plastrów rozbić jak na kotlety płaty mięsa posmarować musztardą na środku każdego położyć parówkę zwinąć obtoczyć w mące smażyć zrumienione zrazy podlać wodą i dusić aż sos odparuje można podawać z duszonymi pieczarkami ziemniakami i surówką

Tagi:

schab