mania

mania

Szef Kuchni
[Przepisów: 72]

Zupa jabłkowa.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Jablka umyc usunac gniazda nasienne , zalac 1 litrem wody , dodac gozdziki i cukier...

Zupa jabłkowa.

Składniki:

Zupa jabłkowa.

 

Sposób przygotowania:

Zupa jabłkowa.
Jablka umyc usunac gniazda nasienne , zalac 1 litrem wody , dodac gozdziki i cukier.Gotowac 30 min i nastepnie przetrzec przez sito.Make ropuscic w 4 lyzkach wod,y wymieszac z przetartymi jablkami , zagotowac mieszajac.Podawac ciepla lub schlodzona z lyzka konfitur dodana do kazdej porcji.Zupe mozna zaprawic 100 ml slodkiej smietanki.Smacznego.