Sposób przygotowania:
zupa jarzynowa
mięso kroimy na kawałki cebulę kroimy w kosteczkę
w garnku rozgrzewamy 2 łyzki oleju i podsmaząmy mięso z cebulą
mięso zalewamy bulionem i gotujemy pod przykryciem na małym ogniu. w między czasie kroimy ziemniaki w kostkę , przygotowujemy jarrzyny siekamy pietruszkę
po 30 minuta gotujacego sie wywaru dodajemy jarzyny i ziemniaki doprawiamy sola i pieprzem
gotujemy jeszczce okołó 15 minut na koniec posypujemy pietruszką
w garnku rozgrzewamy 2 łyzki oleju i podsmaząmy mięso z cebulą
mięso zalewamy bulionem i gotujemy pod przykryciem na małym ogniu. w między czasie kroimy ziemniaki w kostkę , przygotowujemy jarrzyny siekamy pietruszkę
po 30 minuta gotujacego sie wywaru dodajemy jarzyny i ziemniaki doprawiamy sola i pieprzem
gotujemy jeszczce okołó 15 minut na koniec posypujemy pietruszką