juri05

juri05

Starszy Kucharz
[Przepisów: 22]

Zupa jarzynowo-mięsna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Błyskawiczna zupa i bardzo smaczna.

Zupa jarzynowo-mięsna

Składniki:

Zupa jarzynowo-mięsna

 

  • 15dkg warzyw.
  • 3dkg mięsa
  • 1łyżka masła
  • sól, pieprz vegeta/warzywko.

 

Sposób przygotowania:

Zupa jarzynowo-mięsna
Do 0,5l wody włożyć wcześniej wybrane i umyte warzywa. a następnie włożyć mięso i gotować aż mieso zostanie ugotowane, zaś włożyć masło i doprawić zupe wedle uznania i gotowac przez około 7minut. Zupe można udekorować zieleninką. Zupa bardzo dobrze smakuje z mięsem mielonym. które pierw jest podsmażone z cebulka na patelni. Smacznego!

Tagi:

mięso