lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Zupa krewetkowa z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Zupa krewetkowa z pieczarkami

Zupa krewetkowa z pieczarkami

Składniki:

Zupa krewetkowa z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Zupa krewetkowa z pieczarkami
Pieczarki obierz i drobno posiekaj,posiekaj także cebulę i czosnek.Czosnek i cebulę zeszklij na oleju,dodaj do tego pieczarki i duś wszystko razem aż z pieczarek odparuje trochę płynu.Zalej całość bulionem i dodaj pokrojone na mniejsze kawałki krewetki (świeże lub mrożone).Gotuj wszystko razem aż do miękkości.Na samym końcu dopraw do smaku pieprzem,solą oraz odrobiną sosu sojowego.

Tagi:

sosy krewetki