Sposób przygotowania:
Zupa pieczarkowa na orientalnie.
Dać do garnka wkładkę mięsno-jarzynową,obgotować,pieczarki oczyścić i obsmażyć na maśle,dodając umyte i pokrojone w paski
i talarki papryki z dymką,pędy bambusa i kiełki.Dodać przesmażone składniki do wywaru odcedzonego,a także strąk ost-
-rej papryczki na surowo.Przykryć pokrywką i gotować z 50 min.
zrobić zawiesinę z wody i mąki,zatrzepać,wlać do garnka z zupą,
dodać śmietany lub mleka przegotowanego,czuszkę wyjąć i pokroić na talarki cienkie,doprawić solą i pieprzem szczyptami.Ma-
-karon wypakować,pociąć go,zalać wrzątkiem i zimną wodą,osączyć.Nałożyć na talerze głębokie i wlewać zupę.
i talarki papryki z dymką,pędy bambusa i kiełki.Dodać przesmażone składniki do wywaru odcedzonego,a także strąk ost-
-rej papryczki na surowo.Przykryć pokrywką i gotować z 50 min.
zrobić zawiesinę z wody i mąki,zatrzepać,wlać do garnka z zupą,
dodać śmietany lub mleka przegotowanego,czuszkę wyjąć i pokroić na talarki cienkie,doprawić solą i pieprzem szczyptami.Ma-
-karon wypakować,pociąć go,zalać wrzątkiem i zimną wodą,osączyć.Nałożyć na talerze głębokie i wlewać zupę.