Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Zupa yocoto

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

dobra na zimno jak i na ciepło

Zupa yocoto

Składniki:

Zupa yocoto

 

  • 1 szklanka zwykłego jogurtu
  • 1 szklanka mleka
  • 2 ogórki, obrane i pokrojone w kostkę
  • 2 pomidory pokrojone w kostkę
  • 2 łyżki świeżej pietruszki pokrojone
  • 2 łyżki oliwy
  • kilka liści świeżej bazylii
  • 2 łyżki pokrojonego szczypiorku
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Zupa yocoto
W mikserze wymieszać jogurt i mleko. Przełożyć do większej miski. Dodać pozostałe składniki. Doprawić do smaku i podawać.