Sposób przygotowania:
Zupa z karczkiem i zieloną papryką
Umyte i osuszone mięso kroimy w grubą kostkę. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju. Do wody dajemy 0,5 łyżki vegety i doprowadzamy do wrzenia. Następnie dodajemy przygotowane mięsko.
Obrane pieczarki kroimy. Oczyszczoną papryczkę kroimy w kostkę, cebulkę w piórko. Na rozgrzanym oleju rumienimy cebulkę, dodajemy pokrojone pieczarki i podsmażamy a na koniec dodajemy pokrojoną papryczkę.
Doprawiamy do smaku i dodajemy do garnka. Wszystko gotujemy na wolnym ogniu i doprawiamy do smaku.
Obrane pieczarki kroimy. Oczyszczoną papryczkę kroimy w kostkę, cebulkę w piórko. Na rozgrzanym oleju rumienimy cebulkę, dodajemy pokrojone pieczarki i podsmażamy a na koniec dodajemy pokrojoną papryczkę.
Doprawiamy do smaku i dodajemy do garnka. Wszystko gotujemy na wolnym ogniu i doprawiamy do smaku.