Sposób przygotowania:
Zupa z tofu
1.Tofu pokroić w drobną kostkę
2.Marchewkę pokroić w plasterki, blanszować we wrzątku przez ok.4-5 min
3.Liście kapusty pekińskiej pokroić w prostokąty, zblanszować
4.Grzyby namoczyć we wrzątku, pokroić w plasterki
5.Zagotować rosół, podgrzać w nim wszystkie składniki
6.Rozlać do miseczek, przystroić kolendrą i skropić olejem sezamowym
7.Podawać ciepłą
2.Marchewkę pokroić w plasterki, blanszować we wrzątku przez ok.4-5 min
3.Liście kapusty pekińskiej pokroić w prostokąty, zblanszować
4.Grzyby namoczyć we wrzątku, pokroić w plasterki
5.Zagotować rosół, podgrzać w nim wszystkie składniki
6.Rozlać do miseczek, przystroić kolendrą i skropić olejem sezamowym
7.Podawać ciepłą