klaudia_ewa

klaudia_ewa

Szef Kuchni
[Przepisów: 83]

Zupa z topionym serkiem

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Bardzo prosta, szybka w przygotowaniu i tania zupa o oryginalnym smaku:)

Zupa z topionym serkiem

Składniki:

Zupa z topionym serkiem

 

  • 2 kostki topionego serka, najlepiej bez dodatkow
  • 2 kostki rosolowe
  • 1op. mrozonych warzyw
  • pieprz, posiekana natka pietruszki

Sposób przygotowania:

Zupa z topionym serkiem
Do wrzacej wody wrzucamy kostki rosolowe, rozpuszczamy je. Po chwili dodajemy warzywa, gdy zmiekna dodajemy rowpuszczone w 1,5szkl wody serki. Zagotowujemy, dodajemy pieprz i natke.
Smacznego:)

Tagi:

beza bezy