gabyelle21l@tlen.pl

gabyelle21l@tlen.pl

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 266]

Zupka porowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Zupka porowa z dodatkiem rzepki

Zupka porowa

Składniki:

Zupka porowa

 

 

Sposób przygotowania:

Zupka porowa
Do garnka wlewamy wodę, stawiamy na gaz, wkładamy kość i gotujemy. Do wody dodajemy kostki rosołowe, sól i pieprz do smaku. Warzywa pokroić, pory pokroić w plastry, marchewkę w paski, rzepkę można przeciąć na pół i wszystkie pokrojone warzywa dodajemy do zupki i gotujemy do czasu aż wszystkie warzywa będą miękkie, na koniec dodać łyzkę smietany. Zupkę podawać z warzywami. Smacznego

Tagi:

schab pory