Sposób przygotowania:
zupka ryżówka
mięso myjemy wkładamy do garnka(mięso jakie kto lubi,ale najlepiej drobiowe)gotujemy około 15min
kroimy warzywa w kostkę lub trzemy na tarce grube oczka,dokładamy do gotującego się mięsa
wsypujemy ryż
wkładamy listek,ang.ziele
solimy lub vegetujemy
gotujemy do miękkości
po ugotowaniu dodajemy posiekany koperek i posiekaną nać pietruszki
do smaku dodajemy magii w płynie (jak kto lubi)
smacznego
kroimy warzywa w kostkę lub trzemy na tarce grube oczka,dokładamy do gotującego się mięsa
wsypujemy ryż
wkładamy listek,ang.ziele
solimy lub vegetujemy
gotujemy do miękkości
po ugotowaniu dodajemy posiekany koperek i posiekaną nać pietruszki
do smaku dodajemy magii w płynie (jak kto lubi)
smacznego
zosia1000