Roxxa

Roxxa

Szef Kuchni
[Przepisów: 42]

Faszerowane jajka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jajka faszerowane majonezem i pieczarkami

Faszerowane jajka

Składniki:

Faszerowane jajka

 

 

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane jajka
Jajka przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Odłożyć dwa żółtka a resztę utrzeć z majonezem. Przyprawić solą, pieprzem i papryką, napełnić połowę jajek.
Umyć i posiekać pieczarki i cebulę. Na patelni stopić masło dodać cebulę i pieczarki,przyprawić i smażyć przez chwilę. Po wystygnięciu zmiksować z pozostałymi żółtkami i posiekaną natką. Napełnić pozostałe jajka.

Tagi:

jajko jajka