Masa do Stefanki

misia53 - autor przepisu Masa do Stefanki offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Masa do Stefanki
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

Ta masa nadaje się również do innych ciast


trudność: łatwe
czas:

Masa do Stefanki - SKŁADNIKI:

  • 1 szklanka mielonych orzechów
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 szklanka cukru
  • 1 margaryna

Masa do Stefanki - PRZYGOTOWANIE:

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.



Komentarze do Masa do Stefanki (strona 1 z 1)  
fuksja

fuksja
offline

2009-03-27 00:13
takiej stefanki jeszcze nie probowalam, hmmmm...
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka
offline

2009-03-27 07:32
spróbuję
Skomentuj
Oceń:
0
sara24

sara24
offline

2009-08-20 23:32
Jadlam ciasto z ta masa poprostu pycha
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi
Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów. Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao
Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków Farsz do pasztecików Farsz do pierożków
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3 4
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane