Masa do Stefanki

misia53 - Przepis na: Masa do Stefanki offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
Masa do Stefanki
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

Ta masa nadaje się również do innych ciast


trudność: łatwe
czas:

Masa do Stefanki - SKŁADNIKI:

  • 1 szklanka mielonych orzechów
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 szklanka cukru
  • 1 margaryna

Masa do Stefanki - PRZYGOTOWANIE:

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Masa do Stefanki (strona 1 z 1)  
fuksja

fuksja
offline

2009-03-27 00:13
takiej stefanki jeszcze nie probowalam, hmmmm...
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka
offline

2009-03-27 07:32
spróbuję
Skomentuj
Oceń:
0
sara24

sara24
offline

2009-08-20 23:32
Jadlam ciasto z ta masa poprostu pycha
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami
Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków
Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów.
Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj