nieuchwytna

nieuchwytna

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 350]

Pasta jajecznana grzanki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Wyśmienicie smakuje z grzankami

Pasta jajecznana grzanki

Składniki:

Pasta jajecznana grzanki

 

  • 4 jajka
  • 3 plasterki szynki
  • mała cebulka
  • 3 plasterki żółtego sera
  • majonez (opcjonalnie dodatkowo łyżeczka musztardy)
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta jajecznana grzanki
1. Jajka gotujemy na twardo. Rozgniatamy widelcem lub bardzo dobrno kroimy. Wrzucamy do miski. 2. Cebulkę, szynkę i ser siekamy w bardzo drobniutką kosteczkę, dodajemy do jajek. 3. Wszystko mieszamy z majonezem, doprawiamy pieprzem i solą. 4. Jeśli ser ma mało wyrazisty smak, a nasza pasta wydaje się być zbyt łagodna, możemy dodać do niej odrobinę musztardy.