Justine27

Justine27

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 204]

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka i prosta pasta kanapkowa rybna.

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

  • puszka makreli w pomidorach
  • 1 malutka cebulka
  • sól, pieprz
  • natka pietruszki lub szczypiorek

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

Puszke makreli otworzyć i przełożyć wszystko na głęboki talarz. Cebulkę obrać i umyć, a następnie drobniutko posiekać i osolić. Po kilku minutach cebulkę przełożyć do lekko rozgniecionej wodelcem ryby i wyrobić na gładka pastę. Doprawić do smaku. Zielenię drobniutko posiekać i dodać do pasty, wymieszać. Paste podawać do chleba lub bułek.

Redakcja poleca: