korniszona007

korniszona007

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 44]

Pasta z makreli i kiszonych ogórków

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Idealna pasta do kanapek i nie tylko

Pasta z makreli i kiszonych ogórków

Składniki:

Pasta z makreli i kiszonych ogórków

 

  • 1 makrela wędzona
  • 2 jajka
  • szczypiorek
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli i kiszonych ogórków
Jajka gotujemy na twardo. Następnie oddzielamy makrelę z ości. Ogórki i szczypiorek kroimy i wrzucamy do miski. Mieszamy makrelę z ogórkami i szczypiorem. Jajka obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do miski. Później dodajemy jogurt z majonezem, solimy i pieprzymy. Smacznego!!!