Strona główna Ryż z mięsno-warzywną zasmażką

Ryż z mięsno-warzywną zasmażką

Ryż « poprzedni | następny »
aneczka84 - Przepis na: Ryż z mięsno-warzywną zasmażką offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 109
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Ryż z mięsno-warzywną zasmażką
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pożywny obiad w niedzielne popołudnie


trudność: łatwe
czas:

Ryż z mięsno-warzywną zasmażką - SKŁADNIKI:

Ryż z mięsno-warzywną zasmażką - PRZYGOTOWANIE:

Ryż wysypujemy z torebek i wsypujemy do wcześniej w osolonej i gotującej się wodzie w dużym garnku. Gotujemy do czasu aż ryż napęcznieje i będzie miękki. Następnie odcedzamy Na patelnię wlewamy olej i wstawiamy na duży ogień i na rozgrzany olej dajemy wcześniej pokrojoną w drobną kostkę cebulkę i smażymy ją do momentu zeszklenia. dodajemy następnie pokrojone w drobną kostkę paróweczki i również podsmażamy do zarumienienia się ich. Marchewkę obieramy i trzemy na dużych oczkach i dodajemy do smażonych produktów. Wszystko razem jeszcze chwilkę podsmażamy i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ryż nakładamy na talerz i dajemy gotowa już mięsno-warzywną zasmażkę. Dekorujemy 3 koktajlowymi pomidorkami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryż z mięsno-warzywną zasmażką  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryż
Risotto pełne jesieni Pierś z indyka z kalarepką i ryżem Ryż podsmażany z mięsem mielonym
Zapiekanka ryżowa z pieczarkami i szpinakiem Mięso mielone z ryżem i boczkiem Płatki ryżowe z dynią i żurawiną
Rozgrzewający kurczak z dynią i jarmużem Grzybowe risotto z marchewką i jarmużem Risotto w marchewce z boczku
Placuszki ryżowe Zapiekanka z tuńczykiem i ryżem Rizzotto Eli z dynią i kiełbasą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane