Strona główna Swojskie kluski do rosołu

Swojskie kluski do rosołu

Danusia19671

Złoty Ekspert
Przepisy: 1047
zdjęcia: 1 z 3
Swojskie kluski do rosołu
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

zawsze robię do rosołu takie kluski


trudność: łatwe
czas:

Swojskie kluski do rosołu - SKŁADNIKI:

Swojskie kluski do rosołu - PRZYGOTOWANIE:

Mąkę wsypać na stolnicę, dodać jajka i sól, zagnieść ciasto, dobrze wyrobić.
Rozwałkować ciasto na placki, gdy przeschną placki, zwijać je w rulon i kroić placki nożem.
Z takiego ciasta gotujemy kluski, od wypłynięcia na wierzch ok.8 minut na wolnym ogniu


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Swojskie kluski do rosołu  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Makaron pappardelle ze szpinakiem Ostra wołowina po koreańsku Polędwiczka w sosie śliwkowym
Ciastka owsiane bez jaj i mąki Naleśniki z mortadelą i żółtym serem Kurczak w płatkach kukurydzianych
Ciasteczka budyniowe Pasta z jajek i szczypiorku Ryż z mieszanką warzyw
Naleśniki ze skórką z pomelo oraz mandarynek. Zupa cytrynowa z makaronem Omlet z warzywami

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane