glogowscy.nl

glogowscy.nl

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 104]

Tilapia z sałatką z pekińskiej kapusty.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pomysł na piątkowy obiad :)

Tilapia z sałatką z pekińskiej kapusty.

Składniki:

Tilapia z sałatką z pekińskiej kapusty.

 

Sposób przygotowania:

Tilapia z sałatką z pekińskiej kapusty.
Bułkę tartą mieszamy z mąką, rybę solimy, pieprzymy, skraplamy cytryną i obtaczamy w bułce z mąką. Smażymy na wolnym ogniu na złoty kolor.
Liście kapusty i por kroimy w cienkie paski, marchewkę trzemy na tarce na grubych oczkach. Całość mieszamy doprawiamy łyżką oleju, solą i pieprzem.

Pysznie smakuje z frytkami:)

Tagi:

tarta kapusta