paula231406

paula231406

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 769]

topiona:)

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

zaskakujące zastosowanie serka pierwszy raz jadłam go w sałatce

topiona:)

Składniki:

topiona:)

 

  • 1 serek topiony gouda
  • 1 serek topiony o smaku szynki
  • 1 serek topiony o smaku pieczarkowym
  • 1 serek topiony o smaku papryki
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 jaja
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

topiona:)
Jaja gotujemy na twardo. Po ostygnięciu i obraniu ścieramy je na tarce o dużych oczkach. Podobną czynność wykonujemy z każdym serkiem. Czosnek natomiast siekamy bardzo drobno. Składniki delikatnie mieszamy ze sobą całość łączymy majonezem( ilość według uznania). Gdy wystąpi taka potrzeba dosól i dopieprz do smaku.

Zaskakujące zastosowanie serka pierwszy raz jadłam go w sałatce.

Tagi:

szynka